Melkein vuosi on siitä kun viimeksi oon päivittänyt blogiani.. ja paljon mahtuu elämään tähän välille.. Surua mutta ilon aihettakin.. Rakas anoppini nukkui pois viime vuoden toukokuulla.. :( Ollut niin outoa tämä elämä ilman häntä.. kun runsaat 24 vuotta asuttiin tässä vierekkäisissä taloissa.. Outoa oli kun ei anoppia näkynytkään kasvimaata ja kukkapenkkejään puuhaamassa viime keväänä.. Oli innokas puutarhan hoitaja ja leipuri.. toi meillekkin aina maistiaisia kun leipoi.. Enkä voi enää käydä kysymäs neuvoja käsitöihini. Oli myös aivan älyttömän innokas tekemään neulepaitoja, sukkia, lapasia.. virkkaamaan välillä liinoja, ikkunaverhoja ja sängynpeittojakin teki muutaman ja kaikenlaista puuhaili.. Että tässä sitä on totuteltu ajatukseen pikkuhiljaa.. ja siihen että appiukko asuu yksin nyt tuossa talossaan. Mulla on kyllä aivan ihana ja hauska appiukkokin.. :)

Sitte iloisempia asioita.. Toiseksi nuorin tyttäreni vihittiin elokuulla.. ja hänestä vanhempi poika kosaisi tyttöystäväänsä uutenavuotena ja menivät kihloihin.. :D

Meille tehtiin sauna, pesuhuone ja keittiö rempat.. Kyllä on ollut nyt mukavaa saunoa ja häärätä keittiössä.. vielä on kesken vähän joitain juttuja.. mutta pikkuhiljaa siitä tulevat.. On mulla vaan taitava ukkeli.. :)

Kuntoni fibron suhteen on vaihdellut ja ontelovaivoihinkin useammat kuurit syöty viime vuoden aikana taas.

Käsitöitäkin oon tehnyt väliinsä.. mutta kaikkia en oo muistanut kuvata ja matkaavat jo jossain päin maailmaa..

Tässä nyt ihan joitain juttuja pikkuhiljaa laitan tänne.. tässä vaikka virkattu pipo.. niitäkin on lähtenyt kuvaamatta matkaan joitain.. Ei oo oikein ollut vireyttä tähän bloggailuun.. Mutta jospa se tästä taas lähtis matkaan.

 

Sitte tämmönen virkattu pompula hässäkkä :)