Varmaan löytyy 'käännin' jostain tuolta niskasta?? Kiitos oikein kireille, että voimaa riittäis pitkälle. :) Oon tehnyt hartiahuivin paloja, kun löysin vanhaa lankaa tuolta varastoista. Muistaakseni anoppi on sitä joskus antanut. En oikein ole keksinyt mitä siitä tekis. Nyt kun osui taas käsiin, ajattelin kokeilla virkatuista paloista huivia. Ei ainakaan mun mielestä hassummalta näytä, vaikka onkin violettia väriltänsä. Esittelen kunhan saan valmiiksi.

Laitan tälle päivälle esille tämmösen kangassisustustaulun. Oli pakko saada piiloon sängynpäädystä rumaa kohtaa tapeteista. ;) Se on isompi mitä se tuossa kuvassa näyttää, joku 120x100. Tyroksia hain rautakaupasta ja sen päälle vaan pingotin kankaan. Helppoa. :) Tuli kaikkiaan maksamaan noin 20€. Kangasta voi saada kyllä halvemmallakin.

 

       575201.jpg

 

Sitte tässä mun eka akvarellityö meidän silloisista kissoista, joskus vuonna kivi ja miekka. Minttu ja Ville. :) Villen korvat näyttää tuossa suurilta, mutta kun ne oli aivan tajuttoman isot. :) Ja vau mikä häntä sillä oli.. tosi paksu ja tuuhea. Molemmat kuolivat kamalasti. Ville jäi auton alle ja Minttu meni johonkin ansaan ja jalka katkesi nivelen kohdasta. :(  Jouduttiin lopettamaan. Nyt oon kyllä allergisoitunut kissoille, ettei enää voitais ottaa.

575212.jpg