Mulla päivitykset jääneet vähälle viimeaikoina. Tyttö oli ratsastusleirillä ja otti sinne kameransa mukaan. Niinpä kuvailut saaneet odottaa, kun käytän hänen kameraansa. No tulihan hän jo viime viikon perjantaina kotiin. Mutta ollut sitten muuta hässäkkää tässä. Mulla on vielä ottamatta kuvat mun kahdesta virkatusta kassista.. niihin on vielä vuoretkin työ alla. Mutta muutama kortti tässä välipalaksi. Kesken on myös vanhimman tytön paitavirkkaus. Helma ja hihat vielä puuttuu. Tein yhdet helmet tässä aamulla. Niistäkin kuva myöhemmin. Eilen leivoin askarelumassaa.. yritin koruntapaisia.. kattotaan nyt kun kuivuu ja saa maalit ja lakattua, että kehtaako niitä mihinkään laittaa.

Hassua muuten, että selailin kaupassa tämän vuotista kauneimmat käsityöt virkkauslehteä viimeviikolla ja huomasin, että tuo resuhelmainen virkattu paita oli uusintana myös siinä. :O Ilman resuja tietenkin.. mutta myös vahvemmasta langasta tehtynä kuin siinä vanhemmassa mallissa.. Oliskohan ollut joku -92 vuoden lehti mistä minä sen otin. Olisin päässyt vähemmällä funtsaamisella, kun olisin löytänyt tuon uuden mallin aikaisemmin. Mutta jos joku haluaa sen tehdä, niin löytyy tosin tämän vuoden 1 numerosta.. kauneimmat käsityöt virkkauslehti.

Tosi kivaa kun tuo tyttö siirsi bloginsa vuodatukseen, niin neuvoo muakin näissä toiminnoissa. Uusi ulkoasukin tuli hänen avustamaan siirrettyä tänne. Kivaa kun joku osaava haluaa tehdä ulkoasuja valmiiksi ja saa niitä käyttää ne jotka ei osaa. Kiitos Kikille. :) Vanhin tyttö onkin tässä pian tyttöineen tulossa mummelia kattomaan. :)

Tässä nämä kortit, näitä on niin mukava välillä väsäillä. :) Mä vaan en ole oikein huippu tuon kameran käytön kanssa. Mutta kai niistä selvän saa?

672220.jpg

672221.jpg