Tulipa tehtyä Kuopion reissu. Terveisiä vapiksen kesäjuhlilta.:) Oltiin keskiviikon ja torstain välisenä yönä siellä perillä. Päivien antia ei voi kuin kehua. Viime yönä kotiuduttiin ja nyt on ollut pyykinlaittoa ja tavaroiden selvittelyä.. pää ja selkä särkee, mutta buranaa vaan nassuun, niin eiköhän se pikkuhiljaa helpota.

Valmista käsityötä ei tullut matkalla.. paitsi melkein lapsenlapsen lierihattu. Laitan taas vanhoja töitäni muutaman kappaleen.

Tässä tämmönen 'mökkitaulu'. Tein niitä muutama vuosi sitten useita kappaleita ja ne myytiin lähetystyön hyväksi. Oli tosi hempeitäkin kukkasia tauluissa. Mutta tämä yksi on jäänyt pyörimään tuonne kaappiin. Alustana on kertakäyttölautasen alunen ja kuumaliimalla kiinnitettyjä kukkia.. reunaan pujoteltu silkkinauhaa.

723318.jpg

Sitte tässä yksi omppuakvarelli jonka oon joskus maalannut.

723322.jpg

Ja vielä tämmönen hassu savi-enkuli. Tämän tein reumakuntoutuksessa ollessani. Sillä on vähä oudon punaset posket kun lasitteen väri hämäs polttamattomana. Tuli punasempaa mitä oletin. Tämän tein nuorimmalle tytölleni. Mutta jos olis uuni niin tämmöstä työtä tykkäisin tehdä enemmänkin. Tein silloin pojalle sellasen seinälintusarjan ja tytöille kukkapuut, jotka myös seinälle ripustettavia. Mutta tässä tämä enkuli. :)

723349.jpg